top of page

Mijn Services

Neem contact met me op om een opdracht met me te bespreken! Samen kunnen we kijken of en hoe ik u van dienst kan zijn. Hieronder staan voorbeelden van mijn diensten.

IMG_9872.JPG
IMG_3292.JPG
IMG_5989.JPG

Kwalitatief onderzoek

Hoe bereik je en betrek je een doelgroep?

De methode die je gebruikt om in contact te komen met een doelgroep kan sterk verschillen. Wanneer je te maken hebt met jongeren of met ouderen bijvoorbeeld. Om de juiste informatie te krijgen die essentieel is voor een onderzoek. Het is belangrijk om de taal te spreken van de doelgroep en hen zo goed mogelijk te horen. 

Ik doe sociaal grondig onderzoek naar een probleemstelling of doelgroep en ontwerp hier custom onderzoekmethoden voor. De manieren van onderzoek hangen af van het project en de doelgroep. Het onderzoek word geheel gedocumenteerd en hierdoor inzichtelijk en waardevol. 

Social design

Hoe help je een doelgroep?

Ik stel mezelf altijd de vraag: hoe kan ik helpen? Wat heeft de doelgroep nodig? Na grondig onderzoek te hebben gedaan dat past bij de doelgroep kan ik hier vaak een bepaalde invulling aan geven.


Voor deze probleemstelling ontwerp ik een creatieve oplossing of tool dat de doelgroep kan helpen. Dit product, dienst of evenement is altijd speciaal ontworpen per opdracht en doelgroep.

Creative design

Een custom en sociaal product voor u

Heeft u een verhaal of idee dat u wil vast leggen op een bijzondere manier? Of heeft u een bepaald voorwerp dat veel voor u betekent en wil u hier iets mee doen? Als ontwerper focus ik me op de mens, op u en uw verhaal. Bij uw verhaal of idee visualiseer ik een vorm dat dit symboliseert. 

Denk hierbij aan een kunstwerk dat voortkomt uit uw leven en gegeven verhaal. De vorm staat niet vast en kan geheel in overleg ontworpen worden. verschillende concepten zullen gepresenteerd worden voordat het werk gemaakt wordt. 

Services en contact: Services

Bel, mail of app me gerust als u vragen heeft! Of stuur me een brief, dat doet tegenwoordig ook niemand meer.

Mathenesserweg 43b rotterdam

0643758926

Thanks for submitting!

Services en contact: Contact
bottom of page