top of page
IMG-20220909-WA0005.jpg

De Spraakmaker

Dit project is ontstaan om statushouders en Nederlanders dichter bij elkaar te brengen. Samen eten is een krachtige manier om mensen samen te brengen van verschillende culturen en als ontwerper ben ik het 'samen eten' opnieuw gaan ontwerpen.

Sociaal ontwerp projecten: Projects
Sociaal ontwerp projecten: Projects
_MG_9039.jpg

Mindcraft

Hoe kunnen we jongeren helpen handvatten te ontdekken en ontwikkelen om weerbaarder te zijn tegen stress, tegenslagen en negatieve gevoelens? MINDCRAFT zijn 6 vindingrijke en creatieve methoden ontwikkeld om kinderen te helpen mentale veerkracht te ontwikkelen in de huidige snelle samenleving.

1.2.jpg

Open Up!

Hoe kunnen we jongeren met ervaring in de pleegzorg ondersteunen om hun eigen community op te bouwen en zichzelf daarbinnen te ontwikkelen? Een community met gelijkgestemden helpt deze jongeren om positief met hun kracht en ervaringen om te gaan. Met dat doel heb ik samen met We Are Social Rebels en jeugdorganisatie JongWijs het project OpenUp opgezet. Tijdens het project hebben we samen met jongeren, diverse tools ontworpen. Deze tools ondersteunen pleegjongeren in hun persoonlijke ontwikkeling en in de samenwerking binnen een jongerenraad of community.

Sociaal ontwerp projecten: Projects
IMG_0230.JPG

Het Smaakstation

Hoe stimuleer je jongeren om hun eerlijke mening te geven en open te staan voor die van een ander

in een steeds meer polariserende samenleving? 

Sociaal ontwerp projecten: Projects
IMG_3292.JPG

De Brei Galerij

Hoe verminder je eenzaamheid onder ouderen? 

De Brei Galerij is een initiatief dat eenzaamheid onder ouderen wil tegengaan door verbindingen te leggen tussen bewoners in verzorgingstehuizen en hun naasten door dierbare herinneringen te delen en tastbaar te maken. Bewoners van verzorgingstehuizen worden gevraagd om een waardevolle herinnering te kiezen door middel van een foto of een verhaal.

Sociaal ontwerp projecten: Projects
IMG_5518.JPG

Een Kopje Kennis

Hoe stimuleer je zelfreflectie bij jongeren met een eetstoornis? 
Een Kopje Kennis is een 'ijsbreker' in de vorm van een kopje dat reflectie en interactie stimuleert voor en tussen jongeren die worstelen met een eetstoornis.

Sociaal ontwerp projecten: Projects
bottom of page